Tmi Hanna Viitanen

KUKA MINÄ OLEN?


Monipuolista tietä 9-vuotta yrittäjänä kulkenut 2 pojan äiti. Inspiroidun iloisista ihmisistä ja yhteishengestä, jonka vuoksi rakastan tehdä asiakaspalvelua ja liikkuvaa työtä.

Minä & työ

Työminäni on perfektionisti ja rakastan tehdä tarkkaa ja tuloksellista työtä. Siksi olen aikoinani vuonna 2011 keskittynyt ripsienpidennysten ja rakennekynsien maailmaan. Myöhemmin olen myös kouluttautunut meikkaajaksi, Fitness -ruskettajaksi ja ihonhoidon PlasmaPen Advanced -ammattilaiseksi, joista jokainen on omalla osa-alueellaan antanut runsaasti lisätietoa tiedonjanoiselle mielelleni.

Asiakaspalvelutyö on minulla henkireikä ja elämäntapa, jota ilman en voisi elää.

Terveys & hyvinvointi

Personal Trainer

Terveys ja hyvinvointi kiinnostavat minua myös ja tämän vuoksi opiskelin itseni Personal Traineriksi Varalan urheiluopistossa vuonna 2017. Nämä taidot kulkevat edelleen mukana jokapäiväisessä elämässä ja asiakkaideni kanssa.

Jokainen asiakkaani on yksilö, joille pyrin löytämään heille parhaan tien tavoitteisiin.

Liikkuva työ antaa paljon


Promootio & messuedustus

Päätoimisen työni lisäksi teen messuedustus / promoottorin / mallin töitä yli 10 vuoden kokemuksella. Tässä työssä pääsen parhaiten elementtiini asiakaskohtaamisissa ja kontakteissa. Olet voinut bongata minut tuotelanseerauksissa messuilla tai ostoskeskuksissa ja minuun voit myös ottaa yhteyttä, jos on tarvetta energiselle tuote-edustajalle. 

-> Omaan yritysmarkkinoinnin ja myynnin taidon & asiakaslähtöisen asiakaspalvelun.

Pelkkä kynä ei riitä minulle työkaluksi, vaan omaan myös esitelmien ja dokumenttien suunnittelun. Olen toiminut myös oman alani kouluttajana ja puhumisen ja tiedon jakaminen ovat yksi intohimoistani.

Hymyile, se tarttuu

Iloinen asiakaspalvelija

Olen yllytyshullu ja haasteet eivät minua pelota tai lannista, vaan lisäävät vain innostustani tarttua niihin kiinni ja viedä asiat oman persoonani kanssa eteenpäin.

Tiedän kuinka saan lähelläni olevat ihmiset tai asiakkaat hymyilemään ja onnistumaan tavoitteissaan.

Ihailen toimivaa tiimityötä ja tavoitteellista saavuttamista, mutta osaan ottaa itse myös rennosti ja vapaa-ajalla minut saattaa löytää mm. teekupin äärestä sohvan nurkasta, benjihyppäämässä tai sup-laudan päältä nauttimassa kesäpäivästä.