Plasmapen hoidon paranemisvaiheet viikoittain:

Plasma Pen -hoidon teho on välitön ja pitkävaikutteinen. Ensimmäiset tulokset näkee heti hoidon päätyttyä, kun ihon pinnallisin osa kiristyy. Lopulliset tulokset tulevat esiin kuluvien viikkojen aikana, kun dermiksessä syntyvä kollageeni alkaa napakoittaa piirteitä sisältäpäin ja tämä vaatii aikaa.

PÄIVÄT 1 - 3

 Tulehdusvaihe eli inflammaatiovaihe. Tässä alkaa haavan paraneminen, joka kestää 1 -6 vuorokautta. Ihon pinnassa on selvästi punoitusta ja turvotusta, joka on kuitenkin toivottu/ hallittu tulehdusreaktio. Kasvojen ja etenkin silmien alueen hoidossa turvotus voi olla selvästi huomattavissa muutaman seuraavan päivän ajan.

PÄIVÄT 5 - 7 

 Plasmapisteiden irtoaminen. Solujen uusiutuessa alkaa ns. korjausvaihe, jolloin ihon haavan kohtaan kehittyy uutta ihon pintasolukkoa eli epiteeliä ja haava sulkeutuu. Plasmapisteet ns. nousevat ja irtoavat lähes huomaamatta, kun iho on tarpeeksi parantunut. HUOM! Plasmapisteitä ei missään tapauksessa saa rapsutella pois vaan niiden täytyy antaa lähteä itsestään. 

PÄIVÄT 6 - 28

 Plasmapisteet ovat käynnistäneet ihon pinnan paranemisen lisäksi ihonalaisen kiinteytysreaktion. Ihon kollageeni, joka määrittelee mm. ihomme kiinteyden alkaa muuttua 1- tyypin kollageeniksi ja näin myös lisää ihon elastisuutta ja kosteustasapainoa. Näiden päivien aikana hoitotulos saattaa näyttää hyvin pieneltä ja joskus jopa huonommalta kuin ennen hoitoa. Se on normaalia! Muista hoitaa ihoasi oikein annettujen ohjeiden mukaisesti niin lopputulos tulee olemaan sinulle paras mahdollinen!

VIIKOT 4 - 12 

 Ihossa sijaitsevat 1-tyypin kollageeni, elastiini ja hyaluronihappo tekevät vahvoja ristisidoksia. Tämän ansiosta huomaat ihonpinnan siloittumisen ja ns. heleyden. HUOM! Tärkein asia tässävaiheessa on kosteuttaa ja suojata ihoa UV -valolta SPF50 -tuotteella.

VIIKKO 12 

 iho on täysin parantunut ja lopullinen tulos on nähtävillä! Jälkihoito - ohjeiden tärkeys"Plasma Pen -käsittelyn jälkihoito on yksinkertainen ja sitä on tärkeä noudattaa parhaiden mahdollisten tulosten saavuttamiseksi. Jos et noudata ohjeita, saattaa lopputulos olla epätyydyttävä ja vaatia jatkohoitoja."

 

Tässä sinulle kuitenkin muutama vinkki parhaan mahdollisen tuloksen saamiseksi:

* Ensimmäisten päivien aikana iholla näkyy mustia plasmapisteitä. Älä rapsuttele niitä vaan anna niiden pudota luonnollisesti pois kuluvan viikon aikana.

* Lievää turvotusta voi olla jopa 5 päivän ajan hoidon jälkeen. Tämä on täysin normaalia.

* C-vitamiinilisän ottaminen ennen hoitoa ja paranemisen aikana antaa immuunijärjestelmällesi suuren tehon joka nopeuttaa näkyvien tulosten saantia.

* Käytä SPF 50+ aurinkovoidetta ja kasvovoiteita joka päivä jopa 12 viikon ajan.

* Pidä hoidettu plasma-alue kosteana levittämällä Plasma Pen aloe vera -geeliämme jopa kolme kertaa päivässä. Tämä helpottaa kutinaa ja auttaa parantumisprosessissa.

* Älä peitä käsiteltyä aluetta laastareilla, sidoksilla, meikkeillä tai voiteilla, ennen kuin alue on parantunut ja plasmapisteet ovat lähteneet. Käytä vain teknikon suosittelemia jälkihoito - voiteita.

* Vältä tupakointia ja alkoholinkäyttöä ennen hoitoa ja paranemisen aikana. Yritä välttää tupakointia hoidon jälkeen mahdollisimman paljon.

* Suosittelemme, että vältät runsasta hikiliikuntaa ensimmäisten päivien aikana hoidon jälkeen, koska lämpö, ​​höyry tai hiki voivat lisätä hoidon aiheuttamaa tulehdusta. Kevyt aineenvaihduntaa ylläpitävä liikunta on sallittua turvotuksen tasaamiseksi.