PALVELUT


PlasmaPen-hoidot

PlasmaPen - kynällä on lukemattomia ihonhoidollisia vaihtoehtoja kasvojen ja vartalon iholle. Kärsitkö aktiivisesta acnesta tai selvästi veltostuneesta, arpeutuneesta tai ohuesta kasvojen/ vartalon ihosta. 

mm. näihin ongelmiin on ratkaisu vain 1 - 3 hoitokerralla! 

Katso PlasmaPen -hoitomahdollisuudet ja hinnat alla olevasta painikkeesta.

Käsi / kynsihoidot

Kaipaatko käsiisi virkistystä, kosteutusta ja nuorennusta?

Katso erilaiset vaihtoehdot käsiesi hyvinvointiin alla olevasta painikkeesta.

Ripsienpidennykset

Klassiset ripsienpidennykset ja volyymiripset yli 8 -vuoden ammattitaidolla. Pyrin tekemään aina asiakkaan silmänmuodon ja luonnonripsien kunnon mukaiset ripset unohtamatta asiakkaan toiveita.

Ripsienpidennyksilläni on aina 1vko takuu.

Katso ripsienpidennysten hinnat alla olevasta painikkeesta.

Meikkaukset

"Olen tottunut laittamaan vain ripsivärin ja huulirasvan" 

Meikkaustaidot ei ole jokaisen hyppysissä ja siksi olen valmis auttamaan sinua tärkeän juhlan hetkellä ja tuomaan parhaat puolesi esiin juhlasta riippumatta.

Annan myös henkilökohtaista opetusta, jos kaipaat lisävinkkejä arki/ juhlameikkiin.

Microblading -kulmakarvat

Microblading sotketaan usein kestopigmentointiin. Sen tekotapa poikkeaa kestopigmennoinnista siten, että kulmien muotoilussa käytetään eri työkaluja. Microblading tehdään manuaali instrumentillä ja terällä, jossa on rivissä useita kevyesti ihoa auki viiltäviä neuloja.

Tekniikoissa on myös eroa pysyvyyden kannalta. Microblading kestää noin 6-12 kuukautta, kun taas kestopigmentointi 2-5 vuotta. Molemmilla tekniikoilla on mahdollisuus saada hyvin luonnollinen lopputulos.

Microbladingilla pyritään imitoimaan luonnollisia karvoja erittäin tarkasti.  

Microblading on vaihtoehtoinen tapa saada kestävä kulmameikki, jolla pystytään helpottamaan aamurutiineja. Tekniikka mahdollistaa niin luonnolliset kuin näyttävätkin kulmat.