Mikroneulaus

"Kaipaatko tehokasta kasvohoitoa, joka todella antaa kyytiä juonteille?"MIKÄ MIKRONEULAUS / MESO LIFT?


Lift MESO Consept hoito luokitellaan mesoterapiahoitoihin, jotka ovat yksi maailman suosituimmista anti-age hoidoista.

Kyseessä on hoito, jossa iholle tehdään koneellinen mikroneulaus sekä AHA-Happokuorinta.


MITÄ HOITO TEKEE?


Lift MESO Consept on hoitomuoto, jolla on välitön ihoa kirkastava ja nuorentava vaikutus ilman kirurgisia toimenpiteitä.

Tämä mahdollistaa tehoseerumin vaikuttavien ainesosien, kuten hyaluronihapon ja erilaisten peptidien viemisen ihon oikeaan kerrokseen. Se stimuloi kollageenin ja elastaanin uudistumista kosteuden ja kimmoisuuden aikaansaamiseksi kudoksessa.

Lift MESO toimii myös todella tehokkaasti pinnallisiin arpiin, niitä tasoittaen ja häivyttäen.


MITÄ HOIDOSSA TAPAHTUU?


Lift MESO hoidossa ihoon tehdään laitteella ja steriilillä hoitopäällä pieniä mikro-aukkoja, jolla optimoidaan aktiivisten hoitoainesosien vieminen syvemmälle ihokudokseen -Juuri sinne missä se vaikuttaa parhaiten ja siten antaa myös välittömiä tuloksia. 

Aktiiviset ainesosat stimuloivat solujen aineenvaihduntaa ja edistävät ihon uusiutumista. Ne ravitsevat, kosteuttavat ja muodostavat uusia kollageeni ja elastaanikuituja ihokudokseen.

Lift MESO consept -hoidoilla voidaan käsitellä: kasvot, kaula, rintakehä, kämmenselkä. Sekä häivyttää raskausarpia ja arpia. 


SARJAHOIDOSTA PARHAAT TULOKSET.


Parhaimmat hoitotulokset saadaan 3-4 hoitokerralla 2 vko välein, mutta jo yksikin kerta kirkastaa ja heleyttää kasvojen ihoa huomattavasti.

Parhaimpaan lopputulokseen suositellaan useampi hoitokerta.

Useissa lääketieteellisissä tutkimuksissa on pystytty todistamaan, että mikroneulauksen ansiosta jopa 12kk jälkeen ihossa on havaittavissa sen aikaansaamia positiivisia vaikutuksia.

Tuntuuko että kasvojesi iho on menettänyt elastisuutensa ja hohdokkuutensa ja sinulla on tärkeä tapaaminen tulossa? Suosittelemme varaamaan ajan mikroneulaukseen nyt, sillä tämän hoidon tulokset näkyvät parhaiten 3-4 viikon kuluttua. 


Lift MESO Conceptilla siis aktivoidaan ihon uudistumista ja on suunniteltu elvyttämään ja nuorentamaan ihoa todella tehokkaasti. Voit siis saavuttaa pehmeämmän, kiinteämmän, kirkkaamman, kosteamman, täyteläisemmän ja nuorekkaamman ihon ilman kirurgisia toimenpiteitä. 

HUOM! Tämä palvelu saatavilla tällähetkellä vain Pirkkalassa!