LISÄTIETOA PLASMAPEN -HOIDOSTA

Lisätietoa Plasmapen -hoidosta:

Plasma Pen on kauneudenhoitoalan #1 pisimmälle kehitetty, veitsetön vaihtoehto ihon kiinteyttämiseen & nuorentamiseen. Hoidossa käytetään menettelyä, jolla parannetaan ulkonäköä ilman kalliita leikkauksia.

Plasma Pen 'fibroblasting' on erittäin monipuolinen & ei- kirurginen toimenpide ,jolla saadaan uskomattomia tuloksia kasvojen juonteisiin, silmäluomien juonteisiin, roikkuviin silmäluomiin ja sillä on mahdollista hoitaa ja kiinteyttää mitä tahansa aluetta vartalon iholla. Hoito parantaa ihon sävyä, paksuutta ja ulkonäköä, kiristää löysää ihoa merkittävästi ja vähentää juonteita ja ryppyjä.

Kuinka plasmakynähoito toimii?

Plasma Pen -käsikappaleemme muuntaa sähköenergian sähköstaattiseksi energiaksi, joka lähetetään kynän hoitokärjelle impulssin avulla ja joka purkautuu plasmansalamana iholle.

Tällä plasmasalamalla kosketamme ihon pintaa (epidermistä) luomalla sinne mikrotrauman ja vapauttamalla ihon pinnan alle lämpöpiikin, joka käynnistää ihon uudistumisen ja luo uutta, tasaisempaa ja kiinteytyneempää ihoa. Mikrotraumasta jää ihon pintaan pieniä "tuhkapisteitä", jotka lähtevät 5-10 päivän kuluessa pois. Jokainen plasmapiste kiinteyttää välittömästi myös ihon pinnan veltostunutta ihoa. 

Miksi trauman aiheuttaminen iholle edistää ihon nuorenemista?

Plasmasalama aktivoi ihon pinnan alla (dermiksessä)  sijaitsevat fibroblastit ja tämä stimuloi kollageenisolujen kiihtymistä, jakautumista ja siirtymistä. Fibroblastit joutuvat harvoin jakautumaan, ellei niitä stimuloi. (näin tapahtuu esim. haavan paranemisprosessissa tai muussa tulehduksellisessa tilassa) Me teemme juuri tämän stimulaation Plasma Pen -käsittelyllä (siksi kutsumme sitä fibroblastiksi).

Plasmasalaman aiheuttama tulehdusreaktio alkaa n. minuutin kuluttua mikrotrauman aiheuttamisesta. Tämä lisää verenkiertoa alueella, aktivoi fibroblastisoluja ja stimuloi kollageenisoluja.

Aktivoimalla fibroblastit dermiksessä, käynnistämme kollageenin tuotannon, suuntauksen ja yhdistymisen, mikä tasoittaa juonteita ja ryppyjä aktivoimalla ja vahvistamalla ihoa syvemmältä. Tämä reaktio pystyy palauttamaan ihon elastisuuden ja joustavuuden.

Mitä ihossa tapahtuu hoidon jälkeen?

Kollageenin tuotannon lisääntyminen tapahtuu kuukausien kuluessa mikrotrauman synnyttämisestä ja muuttuu vahvemmaksi 1 tyypin kollageeniksi. Plasmasalaman tulehduksellisen tilan aktivointi auttaa estämään elämäntapojen ja ilmaston aiheuttamia negatiivisia esimerkkejä (kuten ihon harmaus ja veltostuminen). Hoidon jälkeen kollageenirakenteet pystyvät paremmin kestämään kuormaa / ylikuormitusta ja autamme korjaamaan kollageenimolekyylien elastisuutta.

Ihon pinta kutistuu huomattavasti heti hoidon jälkeen, mutta lopullisen tuloksen näet vasta 12 - viikon kuluttua hoidosta, kun iho on saanut rauhassa aktivoitua ja vahvistua.

Kauanko tulokset kestävät?

PlasmaPen hoidolla saavutamme välittömiä tuloksia (hoitoalueesta riippuen) ja tulokset paranevat merkittävästi tulevina kuukausina.

Erittäin hienojen/ohuiden hoitokärkien ja täydellisen plasman tuoton avulla voimme luoda useampia mikrotraumoja, mutta tehdä se entistä tarkemmin ja tämä mahdollistaa entistä nopeammat palautumiset ja paljon paremmat tulokset.

Myös PlasmaPen ammattilaisesi "kädenjälki" vaikuttaa lopputuloksiin ja paranemisen nopeuteen. (Mitä isompaa pistettä ja harvemmassa toisistaan - sen hitaammat/huonommat tulokset ja paraneminen.)

Vaikutukset kestävät noin 3 vuotta, mutta monet tulokset ovat pysyviä. (luomen poistot / arpihoidot)

PlasmaPen vs Kosmeettinen kirurgia

  • Ainoa hoito kirurgian ulkopuolella, joka voidaan tehdä silmäluomille.
  • Teemme myös monia muita kysyttyjä hoitoja - usein samanlaisilla vaikutuksilla - vain ilman leikkausta.
  • Ei ruiskutettavaa anestesia-ainetta.
  • Ei veistä, ei leikkaamista.
  • Ei ompeleita - eikä arpia.
  • Erittäin alhainen hoitoriski, jossa on minimaalisia sivuvaikutukset ja hyvin lyhyet toipumisajat - varsinkin laitteemme kanssa.
  • Nopea ja helppo menettely nopealla paranemisajalla. Useimmat asiakkaat voivat palata töihin samana päivänä.
  • Ei epäsymmetriaa eikä riskiä ylikorjaukselle.
  • Valtavat kustannussäästöt verrattuna vertailukelpoisiin vaihtoehtoihin.
  • Pitkäaikaiset tulokset - yleensä noin 3 vuotta.

Lisätietoa PlasmaPen -hoidosta ja menetelmistä saat myös kansainvälisiltä sivuilta: