DERMAPLANING

"Haluatko nopeasti näkyviä tuloksia kasvohoidolla kivuttomasti JA TEHOKKAASTI?"


Iho on ihmisen suurin elin ja siitä huolehtiminen on äärimmäisen tärkeää.

Ihomme altistuu päivittäin monille ympäristön haittavaikutuksille; päästöille, pölylle, kuivalle sisäilmalle,pakkaselle ja auringon valolle. Esimerkiksi näiden rasitustekijöiden takia ihomme voi vaikuttaa harmaalta, karkealta sekä väsyneeltä ja vanhalta. 

Dermaplaning hoidossa kuoritaan systemaattisesti uloin vaurioitunut ja kuollut pintasolukko joka meidän peilikuvassamme on aina vastassa. 


MITEN HOITO TEHDÄÄN?


Hoito tehdään kirurgiseen käyttöön soveltuvalla kertakäyttöisellä steriilillä veitsellä. Veistä liikutetaan ihon pinnan myötäisesti 45asteen kulmassa. 

Kevyen paineen avulla terä kuorii hallitusti, mutta todella tehokkaasti iholta vaalean velluskarvan (vauvakarvan) sekä ihonpinnan uloimman kuolleen pintasolukon. 

Hoito on turvallinen ja kivuton koulutetun ja taitavan ihonhoidon ammattilaisen tekemänä. 


KENELLE HOITO SOPII?


Lähes kaikki hyötyvät tästä ihon pintakerroksen kuorinnasta.

Dermaplaning hoito tehdään aina terveelle ja ehjälle iholle. Hoito on ihanteellinen varsinkin kuivalle, pintajuonteiselle tai muuten epätasaiselle iholle. 

Hoitoa ei suositella mikäli iholla on tulehdusta tai aktiivinen akne.

Hoito sopii täydellisesti myös miehille, sillä siitä saadaan apua myös esimerkiksi parranajon aiheuttamiin karvatupentulehduksiin sekä iholla oleviin epätasaisuuksiin. 


KUINKA USEIN HOIDOSSA VOI KÄYDÄ: 


Dermaplaning hoitoa voidaan tehdä noin kerran kuukaudessa. Hoito voidaan yhdistää myös muihin ihoa uudistaviin hoitoihin, jolloin tällä voi olla vaikutusta hoitoväliin. 

Mikäli toiveissa on halu vaikuttaa juonteisiin tai syvempiin ihon rakenteisiin, ei hoitoväliä kannata päästää kuitenkaan liian pitkäksi. 

Alle 3 viikon hoitoväliä en suosittele. 


KASVAAKO KARVAT PAKSUMPANA TAKAISIN?


Monet kysyvät tätä kysymystä ja siihen on helppo vastata että ei, eivät kasva. Velluskarva eli ihon pinnalla oleva nukkamainen karva kasvaa taikaisin samanlaisena, kuin se on ollutkin. 

Karva ei muutu vahvemmaksi tai tummemmaksi, kuten monet pelkäävät. Velluskarvan tarkoitus on suojata ihoa ja toimia lämmöneristeenä, tähän tehtävään velluskarva kasvaa normaalisti takaisin noin neljässä viikossa. 


ONKO HOIDOSSA RISKEJÄ?


Dermaplaning hoito on kivuton ja turvallinen hoitomuoto kokeneen ja koulutetun ammattilaisen tekemänä. 

Käytettävä veitsi on kirurgisen terävä , joten verenvuoto on mahdollista, joskin hyvin harvinaista ja määrältään vastaavaa kuin parranajossa. 

Muistathan kertoa terveydentilastasi kaiken tarpeellisen rehellisesti, ilmoittaa kaikki allergiasi sekä yliherkkyytesi. Näin pystyn huomioimaan kaikki sinun erityistarpeesi hoidossa. 


MIHIN KAIKKEEN HOITO AUTTAA?

  • Kasvokarvojen / velluskarvan poisto
  • Ihon pinnan epätasaisuuksien hoito, harmaan karkean ihon hoito
  • Meikkipohjan tasaisempi levittyminen
  • Kuivan ihon hoito
  • Pinnallisten pigmenttimuutosten vaalentaminen
  • Pintajuonteiden tasoittuminen
  • Kosmetiikan imeytymisen helpottaminen
  • Aknearpien häivyttäminen
  • Herkän ihon kuorintahoito

Dermaplaning hoito ei hoitomuotona ole millään tapaa uusi tai mullistava, vaan sitä on tehty jo vuosikymmeniä tavalla tai toisella. Hoito on 2000 -luvulla noussut paremmin esille ja saanut tunnettuvuutta Suomessa.